Uitnodiging voor de publieke verdediging van mijn proefschrift#

../../../_images/Cover_MARol_dissertation_invitation.png

English version.

Lieve vrienden, familie, en collega’s,

Het is mij een genoegen jullie uit te mogen nodigen voor de publieke verdediging van mijn proefschrift op 9 october om half 1. Echter, door de beperkingen die ons door het Corona virus worden opgelegd kunnen er slechts een zeer beperkt aantal mensen fysiek aanwezig zijn bij de ceremonie. Ik betreur dit zeer aangezien ik niets liever zou willen dan dit moment samen met jullie te beleven.

Voor diegenen van jullie die er niet fysiek bij kunnen zijn zal het mogelijk zijn om de verdediging te volgen via een live stream.

Om het wat persoonlijker te maken zou het leuk zijn als jullie een persoonlijke boodschap met een foto van jezelf, eventueel genomen tijdens de livestream, kunnen sturen naar de paranimfen op adriaangetsaphd@gmail.com.

  • 9 october.

  • 12:00 start van het “lekenpraatje”.

  • 12:30 - 13:30 verdediging van het proefschrift.

  • Link naar de livestream.

Als je mee wilt lezen tijdens de verdediging of je wilt voorbereiden, kan je een digitale versie van het proefschrift vinden op de TU Delft repository. Ik zal ook hardcopies van het proefschrift distribueren.

Voor vragen met betrekking tot de ceremonie kan je terecht bij de paranimfen Niels Bultink en Tom O’Brien, te bereiken op adriaangetsaphd@gmail.com.

Met vriendelijke groeten,

Adriaan Rol

Thesis cover

Download PhD thesis.

Verdediging livestream.